A baba megérkezett, na de hol a biztonság?

A szombat esti szeánszunk a lokális kocsmánkban, már nem úgy zajlik, mint mielőtt Peti cimborámnak és feleségének babájuk nem lett. Eddig mindig összeültünk, megbeszéltük az üzleti életünket, kölcsönösen új, hasznos információkat cseréltünk. Felvázoltuk, mikbe lehet érdemes belevágni, és hogyan. Öten vagyunk barátok, mindannyiunknak meg van a saját maga kis vállalkozása, ezért is fontos, hogy a szombatok azok csak rólunk, hivatásunkról és a hobbinkról szóljon. A magánéleti gondok elég, ha akkor jönnek elő, amikor ebédszünetbe felhívjuk a másikat a hogyléte felől érdeklődni. De amióta társaságunk első trónörököse megérkezett, egy tagot elvesztettünk, mert hát átalakul az értékrend akarva akaratlanul is. Mindenesetre örülünk neki, nekik nagyon, és meghallgatunk minden gondot, ha tudunk tanácsot is adunk, úgy, mint üzleti életben.

Legutóbb a gyerek utaztatása jött képbe. Már megtárgyaltunk szerintem minden egyéb témakört, kezdve a gyerekszobától, a benne lévő gyerekágy matracától, a legveszélytelenebb játékokig és a szülőkön is kifogó gyerekzárakig. Most ismét a gyerek biztonság került fókuszba, hiszen egy szülőnek ez a legfontosabb, hogy csemetéje óvva legyen a széltől is. Felmerült a kérdés, vajon melyik a legjobb választás gyerekülés tekintetében. Mivel mindenki inkompetens a témába ezért, hamar csend honolt a beszélgetésben. Viszont megnyugtattam Petit, miszerint ígérem, a jövő hétre utána nézek ezeknek.

Szeretek teszteket olvasni, vagy két hasonló terméket összehasonlítani, mindig jó rangsorolni, mert hát az egész világ egy verseny. Érdekes következtetéseket lehet levonni, ha az ember alaposan körbejárja a témakört. Megtudhatja, hogy két darab közt, legyen szó akár babaülésről, mit takar az a 20 000 forintnyi különbség. Elárulom, legtöbbször semmit, maximum a márkanevet, vagy a küllemet. Az internetet böngészve ezt találtam: babaverda.hu. Hihetetlenül megörültem az oldalnak, mert végre találtam egy olyan webshopot, ahol a termékleírásnál tényleg kielégítő infókat találok, nem csak a klisé butaságokat, amitől egy vevő nem tudja eldönteni, hogy most akkor ez miért is jobb, mint a másik. Az oldalon, rengeteg jobbnál jobb autós gyerekülés volt, de nem csak ezzel foglalkozik az oldal, hanem majdnem mindennel ami „baba”! Fel is írtam magamnak ezt a babaverdát, mert biztos hasznos segítség lesz Petinek. A termékekről kifogástalan leírást talál, minőségben szerintem verhetetlenek, ráadásul kedvező áruk is van. 0-tól egészen 36 kg-ig van választék. Elég kellemetlen lehet, ha a gyerek hirtelen megnő, meghízik és a friss babülést kinövi. Ilyenkor kell elgondolkodni, hogy megtérüljön a befektetés, össze kell hozni egy új gyerkőcöt! J

Következőleg újságoltam Péternek a keresési találatomat. Be is mutattam neki a mobilomon. Pár perc böngészés után elismerő bólogatással nyugtázta, hogy ez valóban egy remek oldal. Ahogy elnézi, egyszerű és gyors a rendelési folyamat, a keresője jól működik, ráadásul mobil platformra is remekül van optimalizálva!

Még aznap esete kiválasztottuk közösen fiúk a leendő babaülést. Egy igen elegáns kék fekete színkombinációt, hogy ha majd egy másik autó mellé beállnak, a kis srác tudjon csajozni az autós gyereküléséből… Mert hát ez az, amit soha nem lehet elég korán kezdeni! A stílusra és megjelenésre a mai világban mindig a legtöbbet kell adni, nem véletlenül ennyi a remekül kivitelezett termék a mai világban.

Reménykedtünk, hogy most már a babatéma egy ideig szünetelni fog, mert már tényleg minden holmin, kiegészítőn kétszer oda és vissza is átrágtuk magunkat, körülbelül ugyan úgy, mint ahogy gyerekülés témakörben. Mindig találok egy tökéletes használható oldalt, webshopot, amivel aztán megkönnyítem jelenleg Peti, majd később mások életét is. Bár a szolgáltatóké az érdem, én csak tudom, hogy lehet a legjobbak közt válogatni!