A kulacson visszaköszönő barcelonai példakép

A negyedikes fiam, Bence, már óvodás kora óta nagy sportrajongó, apjával rendszeresen kijártak a közeli sportpályára focizni, a kertben is gyakran tollasoztunk és pingpongoztunk. Mióta iskolába jár, a város gyermek focicsapatának oszlopos tagjává vált. Hetente kétszer, hétfőn és csütörtökön vesz részt az edzéseken, és az edző elmondása alapján nagyon tehetséges. Nem az én asztalom a futball, de anyai elfogultságtól mentesen bizton állíthatom, hogy fürge lábainak köszönhetően nagyon ügyes, és rendkívül sikeres gólszerző.

Talán mondanom sem kell, hogy a sport szeretetével együtt jár a mérkőzések, sportközvetítések figyelemmel kísérése. Bence évek óta választott magának egy kedvenc focicsapatot, az FC Barcelonát. A csapat legnépszerűbb gólkirálya, Lionel Messi vált a példaképévé. Az iskola elengedhetetlen kelléke a focicsapat emblémájával ellátott tolltartó, iskolatáska és tornazsák. A tolltartó belül merevített, két kihajtható füle is van, úgyhogy minden szükséges íróeszköz kényelmesen elfér benne, kívül pedig az FC Barcelona logója látható és a csapat színeiben pompázik. A táska külleméről ugyanez mondható el, szintén nagyon praktikus darab, nagyon könnyű súlyú és mágneszárral csukható, belül több részre van osztva. A tornazsák pedig egy piros-sárga csíkos, Barca-logós, könnyen kezelhető kis zsák, Bence ebben tárolja a testnevelés és a foci felszerelését is. Melegen tudom ajánlani ezeket a termékeket, mert amellett, hogy sok kis legény nagy kedvence, igen jó minőségűek. Online rendeltük őket egy oldalról. Rengeteg termék közül lehet válogatni ’Barcelona ajándék’ címszavak alatt, még én is szeretek elmerülni a nagy választékban való böngészésben. Külön előny, hogy igénybe vehető házhozszállítás, ami 20.000 Ft feletti vásárláskor ingyenes. Készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni, mindkettő lehetőséggel éltünk már. Így kisfiam kedvenc termékei pár kattintással elérhetők.

A sportegyesület, ahol Bence rúgja a bőrt, rendszeresen szervez futballmérkőzéseket. A legutóbbi után Bence nagyon el volt keseredve, mert egyszer volt helyzete, és akkor sem sikerült neki a hálóba rúgni a labdát. Valószínűleg fáradt volt aznap, megesik, hogy nem mindig ugyanolyan jól teljesít az ember.

A következő meccsre múlt szombaton került sor. Ezúttal nem akartuk a véletlenre bízni, így Bencét előző este korán ágyba küldtük. Másnap reggel egy kis meglepetés várta a reggeli mellett: egy FC Barcelonás kulacs. A jól bevált honlapról rendeltem neki motivációként a mai naphoz ezt a 700 ml-es vörös-kék kulacsot. Nagyon praktikus termék, cseppmentesen záródik, környezetbarát, mivel nem eldobható, mint a műanyag palackok. Ellenáll a hidegnek-melegnek és ütésálló. Ez az FC Barcelona ajándék felpezsdítette Bence vérét, egyből elhatározta, hogy a meccs előtt és a szünetben ebből fogja inni a frissítő vizet, ami így extra erővel fog hatni. Így is történt, Bence újult erővel nézett a mérkőzés elébe. Három gólt is ő rúgott, amivel az ő csapata lett a nyertes. Mindenki nagyon büszke volt rá, én pedig megkönnyebbültem, hogy visszatért a motivációja.