Én sem vagyok tökéletes…

Eddig már sokszor került szóba, hogy mihez értek. Nyilván, elsősorban az ételekhez, na meg a finom italokhoz, koktélokhoz. De minden embernek van egy olyan oldala, amit nem szívesen mutogat, tesz közszemlére, mert, valljuk be őszintén, nem annyira tehetséges. Nekem is bőven akad olyan terület az életemben, amiben kevésbé mozgok otthonosan, mint mondjuk egy konyhában.

És hogy mi a célom azzal, hogy leírom nektek azt, hogy miben nem(!) vagyok jó? Elmesélem. Nemrég olvastam egy tanulmányt, amiben azt fejtegették, hogy az internet – amellett, hogy csomó mindenre jó, és sok-sok szempontból hasznos – hatással lehet az emberek önértékelésére, mégpedig nem mindig a jó irányba. A közösségi oldalakon például – és azért a blogok többségén is – mindenki a lehető legjobb oldalát mutatja, a legszebb mosolyát a legszebb ruhájában és a legszebb barátjával. Ha ezt nézegeti az ember fia vagy lánya, hamar elmegy a kedve az élettől, hiszen azt látja, hogy mindenkinek csupa jó dolog van az életében, neki pedig azért becsúsznak rosszak is. Ezért elhatároztam, hogy lássátok, nálam sem minden tündérország, megmutatok egy-két dolgot, amiben nem jeleskedem (és higgyétek el, hogy ennél sokkal több dologban vagyok rosszabb az átlagnál).

inverter hegesztőgép

inverter hegesztőgép

A kézügyességem konyhán kívül rendszerint cserbenhagy. Nem viccelek, még egy szöget se tudok beverni a falba anélkül, hogy ne sebezném meg magamat. Valljuk be, ez nem valami férfias tulajdonság… Volt már példa arra is, hogy leestem egy létrán, vagy megvágtam magam egy fűrésszel. De a legjobb az volt, mikor egy nagy cégnél dolgoztam, és jó munkám elismeréseként a főnököm egy inverter hegesztőgéppel lepett meg… Ne kérdezzétek, honnan jött neki az ötlet, mert én, bizony, nem tudom…

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.