Fürdés, tanulás, angol nyelvtanfolyam Budapesten

Hát a mai rohanó világban, még arra is ritkán jut időm, vagy lavender-products-616444_640energiám, hogy befeküdjek egy kád forró fürdőbe. Folyton történik valami, vagy csinálni kell valamit. Azért pedig, hogy éppen csak belefeküdjek, és relaxáljak egy kicsit, nem fogok egy nagy kád vizet engedni. Te szoktál „pancsolni”?

A fürdés hangulata

Mindig is szerettem a vizet. Valószínű, hogy a horoszkópom is közrejátszik ebben, hiszen halak vagyok. Már gyerek koromban kacsának hívtak. Akkoriban, a Balaton partján laktunk, és én nagyon szerettem a vizet. Szerettem fürdeni, pancsolni, órákig képes voltam bent lenni. De még középiskolás koromban is. Napozni annyira nem szerettem. Valahogy soha nem vonzott a napozás.

Ha rossz idő volt akkor se bántam, mert otthon a kád is megfelelt rá tökéletesen. Órákig fürödtem. Egyszerűen szeretem a víz érzését. Szerintem, ezzel nem vagyok egyedül, hiszen nem gondolom, hogy csak én szeretném órákig áztatni magamat a kádban.  Azok, akik szintén osztoznak ezen az örömön, tudják, miről beszélek.

A fürdőzés élménye

Szeretem a fürdőhabot nagyon. Ha tehetem, és van pénzem is, akkor szoktam különlegeseket is vásárolni. Úgy illatban, mint formában. Fürdősót is vásároltam már pár alkalommal. Az egyik pont egy gyönyörű hold formájú üvegben volt. A só már kifogyott, de az üveget megtartottam, hátha teszek bele valamit. De bármit szeretek, ami a fürdéssel kapcsolatos.

Már készítettem saját fürdő golyót is. Nagyon egyszerű, és én szívesen készítem ezeket a dolgokat. A tusfürdőt is megpróbáltam már, de az annyira nem sikerült jól. Igaz, nagyon mókás volt. Miután elkészítettem, a saját tusfürdőmet, flakonokba öntöttem, de valamiért úgy megszilárdult, belekötött, hogy ki se tudtam nyomni. Úgyhogy kezdtem előröl a mutatványt, hogy felolvasszam, és felhígítsam.

Kellemest a hasznossal

Sok esetben össze szoktam kötni, a kellemest a hasznossal. Ami azt jelenti, hogy engedek egy kád forró fürdőt, és közben beviszem a munkámat.

Most, hogy angol nyelvtanfolyamra járok Budapesten, és azért van lecke is néha, vagy egy kis tanulni való, azt vittem be magammal.

Így még a tanulás is könnyebben megy.

Na a múltkor nagyon szentségeltem. Képzeld, hogy jártam. Megfürödtem, olajakat öntöttem magamnak, és egy órát biztos pihentem. Kiszálltam, és valamiért dugulás volt a rendszerben, és feljött a víz a lefolyón. Ennyit a pihenésről, kezdhettem felmosni, takarítani, nagyon mérges voltam. Kipihentem magam, aztán meg jól elfáradtam. Remélem, mostanában nem történik velem ilyen mégegyszer.

 

 

Vélemény, hozzászólás?