Ilyen az, amikor végül a főnök is jó fej

Otthoni üzleti tanácsadás az én feladatom mostanában, ha lehet ezt így fogalmazni. A férjem sokat panaszkodott az elmúlt időszakban a munkája miatt, jobban mondva a munkahelye miatt. Bár, lehet, hogy ez sem egy jó kifejezés rá. Igazából a főnökével vannak gondjai. Sokkal több munkát vállal be, mint amennyi ők el tudnának készíteni, utána pedig még ő ordibál, ha dolgok nem lettek elkészítve.

Hiába mondják neki, hogy ezt nem így kellene csinálni, vagy akkor fel kellene venni új embereket, de ahhoz meg túl lusta. Úgyhogy munka után mindig van egy kisebb agyvérzés a részéről, én pedig igyekszem mindig tanácsot adni neki.

És nem ez az egyetlen problémánk. Babakocsit kell találnunk, egy multifunkciós babakocsit. Ugyanis a kis csöppség mindjárt a világra jön, de babakocsink még nincsen. Minden más megvan, már csak ez hiányzik. Úgyhogy próbáltam kicsit lenyugtatni, és szóba hozni a babakocsi témát. Amitől csak még nagyobb agyvérzést kapott, mert magát hibáztatta, hogy ezt teljesen elfelejtette. De nem akkora probléma, nem holnaputánra kellett volna, csak finoman céloztam, hogy telnek a napok és nem haladunk.

Nézelődni kezdtünk a neten. Másnap a munkában a főnöke behívta az irodájába, és megkérdezte tőle, csak így, a semmiből, hogy van-e már babakocsink. Ő mondta, hogy nincs, de hogy már rajta vagyunk az ügyön. A főnöke elmondta neki, hogy a tesójáék is most vettek és erről jutott eszébe, hogy ez a téma nekünk is aktuális. Megmutatta az oldalt, ahonnan ők vették, és a férjem egyből biztos is lett benne, hogy ez az a bolt, ami nekünk kell, itt tuti, hogy találunk olyat, ami nekem is megfelel.

Már ettől egy kicsit enyhült benne a feszültség, így gondolta, megpróbál megint beszélni vele. A főnöke belátta végül, hogy nem a legjobb főnökként viselkedett most, így végül mind a ketten együtt kimentek a többiekhez és egy közös megbeszélést tartottak, ahol a főnökük bocsánatot kért és ez lett az a pillanat, ami megváltoztatta a céget. Attól a naptól kezdve most már minden nap csupa izgalom a számukra, hiszen álláshirdetést írtak össze, úgyhogy keresik az új embereket a céghez. Illetve a cégen belül is innovációk lesznek, ami új szintre emelhet náluk mindent.

Eközben mi közösen otthon megnéztük a babakocsik.hu weboldalt, amit a főnöke ajánlott. Találtunk is nem egy, hanem sokkal több multifunkciós babakocsit, és sikerült is egyet kiválasztanunk. A döntés részemről kicsit nehéz volt, mert nekem mindegyik tetszett és szinte mindegyikben megvolt az, amire szükségünk lett volna. Végül egy fekete színűt néztünk ki.

Ha rákattintasz a babakocsira, akkor egy hosszú leírást kapsz, tele képekkel és videókkal, amik megmutatják, hogyan kell összecsukni és kinyitni a babakocsit. A miénk pont olyan, ami a rázós utakon is nagyon jól abszolvál. Van hozzá minden, ami nekünk kell, pontosan olyan, mint amilyet kerestünk.

A honlapon megtalálhatod könnyedén az elérhetőségeket, mi is pár kattintással már meg is találtuk a pontos címet és a nyitvatartást, illetve a telefonszámot. Oda is telefonáltunk, megérdeklődtük, hogy van-e a babakocsiból, amit mi kinéztünk, és hogy személyesen is meg lehetne-e nézni. Köszönhetően a remek nyitvatartási idejüknek, nem kellett centizni, hogy mikor tudunk hozzájuk elmenni. Az üzletnél a parkolás is könnyedén ment, úgyhogy végül megnéztük a babakocsit személyesen is, megbeszéltünk mindent, megmutattak mindent, mi pedig szépen el is hoztuk. Most már teljesen készen állunk, mindennel megvagyunk.